Zaytouna Travel & Tours Sdn Bhd

Zaytouna Travel & Tours bercita-cita untuk menjadi sebuah agensi pelanconga terkemuka yang menawarkan perkhidmatan terbaik di Malaysia dan di rantau ini.

“Berjalanlah di

muka bumi Allah”

Di Zaytouna, kami pakar dalam merancang pengembaraan anda, tidak kira sama ada anda melancong sendirian ataupun berkumpulan. Zaytouna Travel & Tours Sdn. Bhd. memahami keperluan perjalanan anda. Setiap perincian akan diteliti agar anda dapat menikmati suatu pengembaraan yang seronok. Zaytouna membawa anda meneroka tempat-tempat menarik yang belum pernah dilawati.

Zaytouna dikendalikan oleh sepasukan kakitangan pentadbiran dan operasi yang berpengalaman. Anda tidak perlu bimbang lagi dengan pengembaraan anda. Zaytouna juga sentiasa menilai dan meneliti pakej yang kami tawarkan untuk memastikan kualiti perkhidmatan kami sentiasa berada pada peringkat yang terbaik. kami akan merealisaiskan impian anda!

Visi Kami

Pakej Yang Berbaloi

Menawarkan pakej mampu dan selesa untuk semua pelanggan Zaytouna dan memberikan kepuasan dan memori yang mendalam kepada pelanggan.

Mengutamakan Pelanggan

Member ikan perkhidmatan terbaik kepada semua rakan niaga dan juga pelanggan Zaytouna dan menjaga hubungan baik yang di jalinkan.

Mempelbagaikan Servis

Mengembangkan pelbagai produk pelancongan yang komprehensif untuk mempelbagaikan perniagaan dan penglibatan dalam industri.

Mengapa Pilih

Zaytouna

Visa

Sistem Visa Berpusat

Penerbangan

Terus ke Jeddah

Mutawif

Berpengalaman dan Bertauliah

Penginapan

Hotel Terpilih dan Selesa

Pengisian

Umrah dan Ibadah

Makanan

Hidangan Makanan Malaysia

Perkhidmatan Zaytouna

Ground Service

Sejak 2012

Pakej Umrah

Umrah 4x, PERCUMA Ziarah Taif, Penerbangan Terus, Bersama Mutawif Berpengalaman dan Bertauliah

Badal Haji & Umrah

Pelaksana Badal Haji dan Umrah adalah Petugas Syarikat yg Dipercayai

Qurban, Aqiqah & Dam

Sejak 2012

Perkhidmatan Pengangkutan

VIP Coach dan Berhawa Dingin

Tempahan Hotel & Penginapan

Lebih 10,000 Hotel Seluruh Dunia